Complete website zonder zorgen U bent al online voor € 35,- per maand!

Bekijk onze pakketten

Direct vrijblijvend een
offerte aanvragen!

Wat zeggen onze klanten:

"Toen ik Webdesign-Plus een opdracht gaf om een logo te ontwerpen, was ik nauwkeurig bezig om duidelijk te maken hoe een logo eruit zou moeten zien. Dankzij de geduldigheid en goede contacten via e-mail, was ik zeer te spreken over mijn logo.
De website heb ik laten ontwerpen zonder dat ik liet weten hoe ik mijn site wilde hebben. Toen Webdesign-Plus me liet weten wat ik van het ontwerp vond, was het meteen raak! Het is ook goed gelukt om de klant goed te begrijpen, zonder elkaar te ontmoeten. Mijn petje af voor de creativiteit en de zeer vriendelijke houding om alles zo goed mogelijk uit te werken."
M. de Roo, LifeSignCoach


"Ongelofelijk goed werk afgeleverd door Webdesign-Plus. Een website waar wij goed voor de dag mee kunnen komen en lekker functioneel is. Het is ongetwijfeld een grote uitdaging geweest om dit te maken, maar het resultaat mag er zijn.
Precies wat wij voor ogen hadden en bovendien nog super gemakkelijk te beheren ook, met behulp van het meegeleverde CMS systeem. Wij zijn blij dat we in zee zijn gegaan met Webdesign-Plus."
R. Poppeliers, Doorzetten.nu

Klik hier voor ons portfolio